FAKTUM på WestCoastRiot/MetalTown.

Göteborgs gatutidning Faktum har nu tagit plats på det gigantiska festivalområdet ute på Torslanda Travbana. Det går skyttelbussar från Excercishuset på Heden. Den kombinerade musikfestivalen pågår nu, mellan 16-18 juni. WestCoastRiot är en punkfestival och Metaltowns artister mer åt hårdrockshållet. Kolla biljetter, artister och tider om ni vill hinna dit?

Det finns ölserveringsområden och flera scener. Man kan ta ut pengar, fylla på vatten gratis och söka skugga och köpa mat. Väldigt väl planerat för att alla ska må bra och ha kul.

I ett fint tält som festivalen satt upp säljer Faktum T-shirts, linnen och tygkassar för endast 99 pix stycket. Första passet gjorde jag och Jonas. Hämtade de lagrade varorna vi skulle sälja ur spilta 77! Jonas hade fixat i tältet redan igår.

När det började komma folk hittade vi en bra taktik, att jag var inkastare och snackade med folk som gick förbi. Sedan tog Jonas över. Han är ju så otroligt van att prata för Faktum, bara bäst. Vi gillar ju båda att sälja, särskilt att sälja in Faktum.

Två gôrtrevliga stockholmsgrabbar stannade upp när jag frågade om deras snygga jeansjackor. Det visade sig att de var Turbonegrofans. Handlade plagg och fick en faktumtidning av Jonas, för de kände ju till systertidningen Situation Stockholm.

Intresserat faktumfan får en genomgång om hur det fungerar att vara Företagsprenumerant på Faktum. Man kan också vara samarbetspartner och bidra med kunskap och kompetens i arbetet som Faktum bedriver mot hemlöshet.

Intresserade? Ring och snacka med Jonas på tel 031-63 22 91 eller Isabela tel 031-63 21 55. Vill ni annonsera tar Mikaela det på tel 031-63 21 53.

Avlösningen Marcus och Johan har anlänt.

Enjoy!

Om Victoria Qvarnström

Bloggare ADHD/NPF och bloggcoach på hundbeteendeblogg
Det här inlägget postades i FAKTUM -Göteborgs tidning för hemlösa., WestCoastRiot/MetalTown 2011. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till FAKTUM på WestCoastRiot/MetalTown.

  1. Ping: Frisyrer. Stil. Musik. | Victorias ankedoter

  2. Ping: En halvsida i Faktum. | Victorias ankedoter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s